Raseparade Dogs4all

27.10.2018

Her kommer litt informasjon om Dogs4all på Norges varemesse 17. - 18.11. Om noen skal delta på utstillingen er det ønskelig at noen stiller på raseparaden. For påmelding ta kontakt på Norskdrever@gmail.com.

Til alle klubber og forbund!

 

 

Tradisjonen tro skal det også i år arrangeres raseparade på Dogs4all på Norges Varemesse 17.-18. november (kun lørdag og søndag).

Alle medlemsklubber og forbund er velkomne til å delta. Dette er et populært innslag blant de besøkende til messen som er på jakt etter hund, og tilbakemeldingene er udelt positive.

 

For at din klubbs rase(r) skal kunne presenteres i paraden må det sendes oss påmelding, med en presentasjon av den/de rasene som skal vises frem.

Raseparaden vil foregå i hall E, i Norges Varemesses aktivitetsarena. Oppstart er beregnet til rundt kl. 13.30, oppmøte vil være noe tidligere.

Intensjonen med paraden er å vise frem mangfoldet av raser samt variasjoner innen de enkelte raser. Det er derfor fullt mulig å stille med flere hunder, for å vise fargevarianter, kjønnsforskjeller osv., men ikke mer enn 8 hunder pr rase.

De klubbene som melder på må utarbeide en kortfattet presentasjon av sin(e) rase(r) beregnet til maksimalt 10 linjer (omlag 750 tegn i 11pkt. skriftstørrelse, inkludert mellomrom) pr. rase. Dette fordi raseparaden har begrenset tid til disposisjon og det blir i gjennomsnitt ca. 1 1/2 minutt til disposisjon pr klubb. Klubber/raser som ikke sender inn tekst sammen med påmeldingen kan ikke delta i raseparaden.

 

OBS!

· Det er kun anledning til å presentere hunder som er gode representanter for sin rase under raseparaden, så vi gjør oppmerksom på at hunder med diskvalifiserende feil ikke kan delta.

· Det er ikke mulighet for å ha med annet utstyr enn det som kan bæres av hund og/eller fører.

 

Frist for påmelding til paraden er  1. november, og påmeldingen sendes til raseparade@nkk.no

Det er ikke mulig å etteranmelde til raseparaden, så skal din klubb være med er det viktig å overholde fristen for påmelding.

 

Mer informasjon om tidspunkt og oppmøtested vil bli sendt klubbene som har meldt på i etterkant av påmeldingsfristen.

 

For klubber som enda ikke har bestilt klubbstand så er det fortsatt mulighet – bestilling av klubbstand kan sendes ps@messe.no

 

 
Andre aktuelle saker
 
Antall besøkende: 4698433 - Online: 10 - Sist oppdatert: 21.07.2019 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem