Referat fra styremøte i DRS, 26.10.06
Referat fra styremøte i DRS, 26.10.06
 
Styremøtet ble avholdt hjemme hos formann Bjørn Tønnessen 26.10.06 klokken 1900. Fremmøtte var i tillegg til formannen, Stian Benny Buflaten, John Terje Landsverk, Rolf Andersen, Asbjørn V. Follerås, og Dagfinn Pedersen. Dagfinn Pedersen møtte på vegne av Aust-Agder Harehundklubb, i anledning at de arrangerer Ringkampen for oss i høst.
 
Følgende saker ble tatt opp:
 
  1. Referater
Referat fra forrige styremøte ble lest opp og godkjent uten kommentarer.
 
  1. Informasjon om landstreffet 23.06.06
Bjørn Tønnessen informerte om landstreffet for Drever som hadde vært 23.06.06. Det hadde vært championparade med 15-20 drevere, lotteri, kåring av Årets drever og Årets unghund, med mer. Neste landstreff arrangeres under de Nordiske jakt og Fiskedagene på Elverum i august 07.
 
  1. Drever.no
Det har til nå vært over 60000 treff på drever.no, og det har således vært en stor suksess. Ros til nettansvarlig Kjetil Moland som oppdaterer sidene raskt og effektivt. Medlemmer oppfordres til å bruke sidene, og til å sende inn stoff.
Siste nummer av Dreverposten var også det siste som kommer ut.
 
  1. NM
NM i år arrangeres av Buskerud og Vestfold harehundklubb. 20 drevere stiller, hvorav hele 7 fra sørlandet. NM går over 2 dager. Pokal fra DRS ble besluttet gitt til beste hund på Rådyr, og beste hund på Rev.
 
  1. Landskamp.
Landskampen i år arrangeres i Ørje. 4 norske stiller. Fra sørlandet er Tom Gjeruldsen med Hærkilas Nivo tatt ut.
 
6 . Ringkamp
Ringkampen mellom DRS, Dreverringen Telemark og Dreverringen Vestfold/Buskerud, vil avholdes på Øynaheia lørdag 02.12.06. Aust-Agder harehundklubb arrangerer denne for oss. 4 hunder tas ut fra hver ring, totalt 12 drevere. Det er ordnet med mat og soveplass for deltagere og dommere på Øydnaheia. På søndagen er det åpent for å melde på andre hunder for jaktprøve.
 
7 . Årsmøte 07
Årsmøtet 07 vil trolig bli i februar. Bjørn Tønnessen informerte om at han er bestemt på å gi seg som leder av DRS på dette årsmøtet. Valgkomiteen må dermed finne kandidat til ny leder.
 
Antall besøkende: 5411390 - Online: 29 - Sist oppdatert: 19.11.2020 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem