Dreverringen Vestfold/Buskerud

 

ÅRSBERETNING VESTFOLD/BUSKERUD DREVERRING 2005
 
 
Styret 2005:
Leder: Jørn Inge ThomassenSekretær: Tomas Østvang
Nestleder: Kay Roar OlsenStyremedlem: Tron Ripel
Kasserer: Roy ØrpenVaramann: Berit Nordby
Varamann: Svein Huse
 
Årsmøtet:
Årsmøte ble avholdt på Sanitetshuset i Hof den 23 februar 2005. Det var 13 medlemmer som hadde møtt opp.
 
Medlemsmøter:
Det har ikke vært noe offisielt medlemsmøte i 2005. Det var et uformelt møte før Ringkampen i Hof, samt landstreffet på Eiker/Kvikk. Den tradisjonelle samlingen på Myrspiten ble avholdtlørdag 11juni. Her var det møtt fram ca 25 stykker fra både Dreverringen og BHHK. Styret vil igjen takke Stian Hatland, som gir oss muligheten til å ha denne dagen.
 
Styremøter:
Vestfold/Buskerud Dreverring har i 2005 avholdt 3 styremøter.
 
Landstreff: Ble avviklet i forbindelse med Hokksundutstillingen, lørdag 28 mai. Oppmøte var bra med ca 50-60 stk frammøt. Det var arrangert hannhundparade på klubbhuset til Eiker/Kvikk. Av de 40 hannhundene som er på avlsrådets liste,var16 hannhunder fremmøt. Disse ble framstilt en etter en og tilslutt gikk man en felles parade med sine eiere. Senere var det sosial sammenkomst som varte utover kvelden ( og natta ). Påfølgende dag var det utstilling på Hokksund Båt og Camping.
 
Ringkamp:
For første gang var også Telemark med i Ringkampen. Årets konkurranse ble avholdt i Hof med Høgåshytta som stamkvarter. Det var påmeldt 19 drevere, men ei tispe hadde fått løpetid slik at 18 stilte til start. Av disse deltok 12 i Ringkampen. Av de øvrige 6 hundene gikk 5 til premiering, noe som gir en premieprosent på 94,4% totalt på prøven. Prøvens vinner ble Rino tilhørende Harald Høegh-Omdal fra Aust Agder. Han jagde 1x1 Rå + 1x1. Ha. Han oppnådde med dette NJCH.
Ringkampen ble vunnet av Akka til Tom Thunberg med 1Rå og 1Ha og oppnådde også NJCH.
Blant ringene ble Vestfold/Buskerud dreverring best med 312 poeng, deretter Sørlandet med 261,4 og Telemark med 213,2 poeng
 
Klubbmesterskapet på Ringerike:
Ble arrangert på Ringerike under SP – prøva til BHHK. Klubbmester ble i år , Svenningereds Cizzi til Jørn Inge Thomassen med 2x1 Rå+3 Rå. Nr 2 ble Røygården’s Bippi til Ronny Myklebust med 2x1 Rå. På tredje plass, Hveemsåsen’s Turi til Ole Kato Løvbugten med 1 Rå.
 
 
 
 
 
 
NM 2005:
Her stilte det 3 hunder fra vår ring. Stuttfots Pax til Torben Hedegart, Kungberget’s Furia til Jørn Inge Thomassen og Svenningereds Cizzi til Jørn Inge Thomassen Resultatmessig gikk det ikke helt til topps på resultatlisten. Pax måtte trekke seg etter å ha blitt halt. Furia endte tilslutt på en 6 plass som vår beste og Svenningereds Cizzi til Jørn Inge Thomassen oppnådde 7. plass. Årets NM vinner var igjen den suverene Ruska til Jan Willy Halvorsen. Dette var hennes andre strake NM tittel.
 
Landskampen 2005:
12 desember 2005 gikk Årets Landskamp i Sverige, nærmere bestemt Mössebergs Fritidsby nær Falköping. Svenninsereds Cizzi til Jørn Inge Thomassen stilte til start fra vår ring. Dette var hennes tredje start på rad og hun gikk tilslutt inn til en fin 4 plass som den beste norske hunden. Hun oppnådde 2x1 Rå + 2. Rå. Sverige vant Landskampen foran Norge med Finland som nr 3.
 
”Norgedag” i Sverige:
Det ble også i år arrangert en dag hvor de som ville prøve å starte i Sverige, skulle få en sjanse til det. 15 januar vardatoen som var satt. Påmeldingen var meget laber, ingen kontaktet Jørn Inge for å være med, denne turen ble avlyst.
 
DREVER.no
1. februar fikk vi våre nye nettside. Den er nå oppe og går og virker å fungere meget bra. Dette skal være en bedre løsning enn Dreverposten, som nå kun kommer ut i ett eksemplar. ( tidlig i 2. kvartal ) Hver og en kan sende stoff, annonser, bilder og historier til undertegnende, som vil videreføre dette til nettansvarlige for siden. Et spennende prosjekt som vi håper skal bli en ny måte å oppdatere seg om hva som skjer i de ulike landsdelene.
 
Nye Champion-titler: Røygården’s Bippi har oppnådd bade det norske og svenske jaktchampionatet. Akka til Tom Thunberg oppnådde sitt norske jaktchampionat på Ringkampen. Karmen til Jørn Daler har også oppnådd NJCH. Barnu til Torben Hedegart har oppnådd norsk Viltsporchampionat, mens Petter Moholdt’s Härkilas Viking V har oppnådd svensk utstillingschampionat. Dette gjør Viking til NSDCH.
 
Medlemstall 31/12-2005
Medlemstallet for Vestfold og Buskerud Dreverringvar pr 31/12-2005, 75medlemmer. Oppgang på 1 medlem fra i fjor.
 
Årsberetningen 2005 er utarbeidet av sekretær, Tomas Østvang.
 
Antall besøkende: 5411264 - Online: 35 - Sist oppdatert: 19.11.2020 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem