Drever Annonser

  

* VALPER / UNGHUNDER TIL SALGS - VENTES *

 

  • Medlemmer av Dreverringer i Norge annonserer gratis, enten det er tispeeier eller hannhundeier. Dette forutsetter at det er det betalende medlemmet som står som kontaktperson.
  • Norsk Dreverring står ikke for innholdet i annonsene!
  • Annonsøren selv formulerer teksten, og må da stå for innholdet. Det er ikke webansvarlig som lager annonsen.
  • Annonsøren må sende sammenhengende tekst som er ønsket som annonse, til webansvarlig i Word-format, eller som vanlig tekst i e-post. Eventuelle bilder (max 2 stk) sendes som vedlegg i samme e-post. Ved spørsmål kan webansvarlig kontaktes.
  • Direktelinker til andre nettsteder som f.eks finn.no er ikke tillatt grunnet fare for virus. Linker (uten direktekobling) kan benyttes dersom det er til kennel/oppdretters egen side.
     

 

 

Drevervalper ventes ca 12. Juni

J, NOoSEUCH Stuttfot`s Øydis (NO51723/12) er bekreftet drektig etter paring med SEJCH Stjærnskogens Atos (SE37542/14). Forventet fødsel ca.12.juni.

Valpene blir 7.generasjon i Stuttfot-familien, med godt over 200 valper siden 1985.  Gjennom årene har det blitt mange utstillings- og jaktchampioner, med både NM-vinner og Nordisk Mesterskap.  Men viktigst av alt -  mange fornøyde eiere av Stuttfot-hunder.

Stuttfot`s tispelinje er kjent for godt gemytt, solide og styrbare jaktegenskaper samt et meget godt eksteriør.

Med Stjærnskogens Atos drar vi inn meget sterke jaktlinjer fra både Finland og Sverige, med spesiell vekt på lavest mulig risiko for jaktødem.

 

For valp ta kontakt med: Torben Hedegart, 3618 Skollenborg. Tel. 93644445.  hedegart@hotmail.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antall besøkende: 4296963 - Online: 58 - Sist oppdatert: 11.09.2018 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem