Drever Annonser

  

* VALPER / UNGHUNDER TIL SALGS - VENTES *

 

  • Medlemmer av Dreverringer i Norge annonserer gratis, enten det er tispeeier eller hannhundeier. Dette forutsetter at det er det betalende medlemmet som står som kontaktperson.
  • Norsk Dreverring står ikke for innholdet i annonsene!
  • Annonsøren selv formulerer teksten, og må da stå for innholdet. Det er ikke webansvarlig som lager annonsen.
  • Annonsøren må sende sammenhengende tekst som er ønsket som annonse, til webansvarlig i Word-format, eller som vanlig tekst i e-post. Eventuelle bilder (max 2 stk) sendes som vedlegg i samme e-post. Ved spørsmål kan webansvarlig kontaktes.
  • Direktelinker til andre nettsteder som f.eks finn.no er ikke tillatt grunnet fare for virus. Linker (uten direktekobling) kan benyttes dersom det er til kennel/oppdretters egen side.
     

 

 

 Drevervalper ventes i begynnelsen på April.

Mor:
Nordisk,Norsk,Svensk, Dansk &Litauisk Utstillingschampion. Norsk og Svensk Jaktchampion. Klingagårdens Lucy. Lucy har Best i rasen og cacib på utstilling. På jaktprøver har lucy 22 starer med 20x1 og 2x2 premie. Jaktpremiert på Hare,Rådyr og Rev. Flere ganger prøvevinner,vinner av gullhunden i västsvenske DK, Årets Drever i Norge 2017, Deltagelse i Nordisk Mesterskap for drever 2018.Hederspris i avelsklasse. 10 jaktpremierte avkom derav 3 jaktchampioner. Lucy har flere jaktpremierte og Champion kullsøsken. Far:
Svensk utstilling og Jaktchampion Slagstigens Urax. Flere champion og jaktpremierte kullsøsken derav kullsøsken som er Nordisk Mester for drever. Samme kombinsjon er gjort før med utmerket resultat både på jaktprøver og utstilling. Forventer valper med supert gemytt, fint ekstriør og topp jaktlige drevere. Har Hederspris i oppdretter klasse på drever. Valpene leveres etter 8 ukers alder. Reg i NKK,chippet,vetrinærattest. Kun Seriøse henvendelser. Ronny Engen. Mob 99151439. E mail :
engen69@gmail.com 


Mor: Klingagårdens Lucy


Far: Slagstigens Urax

 
 
 
 
 
 
Antall besøkende: 4995177 - Online: 240 - Sist oppdatert: 21.02.2020 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem