Drever Annonser

  

* VALPER / UNGHUNDER TIL SALGS - VENTES *

 

  • Medlemmer av Dreverringer i Norge annonserer gratis, enten det er tispeeier eller hannhundeier. Dette forutsetter at det er det betalende medlemmet som står som kontaktperson.
  • Norsk Dreverring står ikke for innholdet i annonsene!
  • Annonsøren selv formulerer teksten, og må da stå for innholdet. Det er ikke webansvarlig som lager annonsen.
  • Annonsøren må sende sammenhengende tekst som er ønsket som annonse, til webansvarlig i Word-format, eller som vanlig tekst i e-post. Eventuelle bilder (max 2 stk) sendes som vedlegg i samme e-post. Ved spørsmål kan webansvarlig kontaktes.
  • Direktelinker til andre nettsteder som f.eks finn.no er ikke tillatt grunnet fare for virus. Linker (uten direktekobling) kan benyttes dersom det er til kennel/oppdretters egen side.
     

 

 

 
 
 
 
 Drevervalper blir født uke 14 etter Nordisk,Norsk,Svensk og Dansk Utstillings Champion Klingagårdens Lucy og Slagstigens Urax .

Lucy har mange premieringer på jaktprøve 17 starter,som har har gitt 15x1 og 2x2 Pr .Cacib,Bir,Bim,Cert ,Ck på utstilling. 

 Urax har 1+1 rå, 1+2 Hare, 2Rå,2 hare på 5 jaktprøve starter. Bir, Cert.Ck på utstilling.  Begge er jaktpremiert på hare flere ganger.Champion og jaktpremierte kullsøsken.Utmerkede jakt og familiehunder. Lucy har jaktpremierte avkom med Bir på utstilling  som er 2 År gamle.  Landskamp Vinnere ,Norske og Svenske Mestere i stamtavlen. Lucy er

Jaktprøve vinner i Norge flere ganger og i Sverige. Klubbmester småhund 2017 ,Årets Småhund 2015 i Vestoppland HHK. Årets Drever I Østlandet DR 2017.Selges reg i NKK, chippet,vaksinert,markkur.Godkjent av avlesrådet for drever i Norge og Sverige.

Kun Seriøse henv. RONNY ENGEN.Mob 99151439.

 

 
Antall besøkende: 4027834 - Online: 647 - Sist oppdatert: 22.03.2018 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem