Drever Annonser

  

* VALPER / UNGHUNDER TIL SALGS - VENTES *

 

  • Medlemmer av Dreverringer i Norge annonserer gratis, enten det er tispeeier eller hannhundeier. Dette forutsetter at det er det betalende medlemmet som står som kontaktperson. 
  • Det er et krav at paringen skal være anbefalt eller godkjent av det norske avelsrådet for Drever. 
  • Norsk Dreverring står ikke for innholdet i annonsene!
  • Annonsøren selv formulerer teksten, og må da stå for innholdet. Det er ikke webansvarlig som lager annonsen.
  • Annonsøren må sende sammenhengende tekst som er ønsket som annonse, til webansvarlig i Word-format, eller som vanlig tekst i e-post. Eventuelle bilder (max 2 stk) sendes som vedlegg i samme e-post. Ved spørsmål kan webansvarlig kontaktes.
  • Direktelinker til andre nettsteder som f.eks finn.no er ikke tillatt grunnet fare for virus. Linker (uten direktekobling) kan benyttes dersom det er til kennel/oppdretters egen side.
     

 

 

Valper født 7.mai.2024
 
1 hannhund ledig.

MOR: C.I.B. N SE DK UCH NORDIC UCH NJub CH NV-23 NORDV-23 NJUBV-23 KBV-23 VIV-23 Svartpyttens Bessie.

FAR: C.I.B. N SE DK UCH KBV-23 Villmarka-kks Virko.

Begge hundene er jaktpremiert med 1.premier og meget gode egenskapspoeng. Bessie er også prøvevinner på SP prøve. Begge er veldig gode jakthunder. Jeg bruker dem mest på rådyr, men de jager også hare og hjort. Både Bessie og Virko kommer begge fra linjer med mange premierte premierte hunder. På utstilling har begge veldig gode resultater.  Begge har Exe, CK, Cert og CACIB fra både Norge, Sverige og Danmark. Siden 2021 har Bessie vært beste tispe på 12 utstillinger på rad.

Paring godkjent av avlsrådet.

Her er det mulighet til å får valper med bra eksteriør og gode jaktegenskaper etter to høyt premierte drevere.

Jeg bor i Trondheim, men jeg reiser også mye i Norge og Sverige, så på de fleste store destinasjoner kan valper leveres kostnadsfritt. Ved interesse for valp ta kontakt meg på mobil +47 907 77 865 eller mail torbjorn.haugen@vegvesen.no 

Valper leveres ID-merket, vaksinert og med pass. Valpene er leveringsklar i starten av juli, men kan gjerne være hos oss til midten av august om det er vanskelig å ta imot valp i ferien.  

 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=356227049

Mvh Torbjørn Haugen, Villmarka-kk kennel 907 77 865

www.finn.no/bap/forsale/ad.html

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 
 
 
 
 

 

 
Antall besøkende: 7257033 - Online: 75 - Sist oppdatert: 18.07.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem