Dagdriveren Kennel

 

Dagdriverens

 

Eiers navn

Rune Hedegart

Sted

Inderøy, Nord-Trøndelag

Telefon nummer

41200290

Mailadresse

runehede@online.no

 

Kennelens avlstisper

Kennelens avlstisper        

Antall kull

Registreringsnummer

Dagdriverens Gina

0

NO46340/20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planlagte kull

Tispe

Hannhund

Valper planlagt født måned

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Kennelen

Jeg driver i det små, og satser på kvalitet. Kullene hos meg vokser opp i nær kontakt med familien. De blir sosialisert fra dag en, og får en oppvekst med mye tid inne hos oss, løs ute, og sjølsagt i hundegård. Med ei mor som lar alle handtere valpene, er det barn og voksne oppe i valpekassa jevnt!

I valg av avlshunder/kombinasjon, er målet å sikre god helse og topp mentalitet, i tillegg til det jaktlige og funksjelt eksteriør. Jeg setter evne til å jage hare høyt, som er kvalitetstegn.

Flere av mine egne hunder har lyktes godt på prøver og utstilling. Det er også mange Dagdriver-hunder som har gjort seg bemerket på prøver og utstillinger. Jaktlyst er en merkevare.

Jeg kommer til å avle på mitt nye stjerneskudd i årene framover; Dagdriverens Gina har hatt en knallstart på både utstillinger og prøver og klar for NJCH rundt 1,5 år gammel. Hun er etter N SE J(D)CH N SE UCH NMSP-18 Beråsen`s Hulda (bl.a. Nr 1 og 4 på sine to NM-starter og Årets drever i Norge) og N J(D)CH SR Tigg, som nylig ble nr 3 i NM på første forsøk. Begge Ginas to søsken er høyt premiert i ung alder.


Referanser oppgis med glede både i Norge og Sverige.

 

 

 

 
Antall besøkende: 7191915 - Online: 13 - Sist oppdatert: 17.02.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem