Rettningslinjer for bruk av nettsiden
RETTNINGSLINJER FOR BRUK AV NETTSIDEN

Annonsering / dreverannonser

· Innebærer annonsering av valper som ventes / selges, og også unghunder.

· Medlemmer av Dreverringer i Norge annonserer gratis, Dette forutsetter at hannhunden eller tispa eies av ett betalende medlem

· Norsk Dreverring står ikke for innholdet i annonsene!

· Annonsøren selv formulerer teksten, og må da stå for innholdet. Det er ikke webansvarlig som lager annonsen.

· Annonsøren må sende sammenhengende tekst som er ønsket som annonse, til webansvarlig i Word-format, eller som vanlig tekst i e-post. Eventuelle bilder (max 2 stk) sendes som vedlegg i samme e-post. Ved spørsmål kan webansvarlig kontaktes.

· Det kan max brukes 2 bilder i annonsen. Direktelinker til andre nettsteder som f.eks finn.no er ikke tillatt grunnet fare for virus. Linker (uten direktekobling) kan benyttes dersom det er til oppdretters/kontaktpersons egen side.

· Det kan ta inntil 1 uke før innsendt stoff blir publisert på nettsiden. Dette fordi det til tider er svært mye mottatt post. All post vil selvsagt bli behandlet og besvart så snart som mulig, max innen 1 uke fra mottatt dato.

· Bildeannonser på forsiden har følgende priser:

- Komersielle selskap 500,-/mnd eller 5000,-/år. Alle annonser skal fra komersielle selskap skal godkjennes av styret før publisering.

- Oppdrettere gis mulighet til å profilere deres oppdrett. Pris per år er kun satt til 500,- for medlemmer av Drever ringen. For ikke medlemmer koster det 700,- per år.

Annonsen publiseres da så snart pengene er inne på konto og webansvarlig får beskjed fra kasserer. 

 Forsiden

· Nyheter som kan annonseres på forsiden, skal være aktuelle og åpne for alle av Norsk Dreverrings medlemmer. For eksempel åpne arrangementer, nyheter om helse, Landstreff, Landskamper, NM, retningslinjer, reglementer, ol.

Gjestebok

· I Gjesteboka kan medlemmer av NDR poste innlegg etter eget ønske. Her skal det være rom for ulike debatter og meninger, så lenge ikke enkeltpersoner eller hunder blir “hengt ut”.

· Det forventes også at diskusjoner holdes på et saklig nivå, og at et normalt språk blir brukt.

· Usaklige og støtende innlegg vil bli slettet.

Hannhundliste / anbefalte parringer

· Hannhunder og parringer som er godkjente av avlsrådet blir oppført på Hannhundlista/Anbefalte parringer så snart webansvarlig mottar en bekreftelse fra Avlsrådet.

· Yttligere informasjon om hannhunden, dvs. resultater på prøver/utstillinger, HD-status, bilde osv er det opp til eier selv å få ut på nett. Status for parring/valper ledige er oppdretters ansvar å få oppdatert. Dette gjøres ved å sende sammenhengende tekst (enten i Word-format, eller i vanlig tekst i e-posten) og evt bilde som vedlegg til e-posten, som sendes webansvarlig.

· Det er eiers ansvar at tekst/bilde samsvarer med hunden som er godkjent til bruk på Hannhundlista i NDR, og han/hun må selv stå for innholdet. Ved oppdateringer av parringer/valper ledige, er oppdretter ansvarlig for at innhold er korrekt.

· Det skal kun være ett bilde av hver hannhund. Dette kan forstørres ved å klikke på det.

Jakt/utstillingsresultater

· Under denne fanen skal (fra 01.01.2012) hele resultatlister legges ut, i tillegg til evt bilder. Dersom det f.eks kun sendes inn bilder av BIR/BIM fra ulike utstillinger, vil disse bli plassert under fanen “Medlemmers bilder”, frem til en fullstendig resultatliste foreligger.

Medlemmers bilder

· Hver av lokalringene i NDR har en egen side hvor medlemmer kan sende inn bilder/tekst som de ønsker å dele med andre dreverentusiaster. F.eks fra jakt, turer, osv. Innsender er ansvarlig for tekst og bilde.

· Stoff som ønskes ut på disse sidene kan enten sendes direkte til webansvarlig, eller via styret i lokalringen det gjelder. Husk å skrive hvilken lokalring stoffet gjelder!

 All post som sendes webansvarlig

· Skal være merket med et emne/overskrift! E-poster uten emne vil ikke bli åpnet. Dette grunnet mye virus-relaterte e-poster. Når avsender skriver et emne på e-posten, er det mindre sjans for at et virus åpnes.

· Alle e-poster vil bli besvart av webansvarlig når de er behandlet (som regel innen en uke).

 

 
 

 

 
Antall besøkende: 7232792 - Online: 13 - Sist oppdatert: 27.05.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem