NM-Småhund 2007

ultimajaktlogo...( Vi sponser NM-småhund 2007 )

 

 

Pr.dags dato har NM-komiteen ved Vestlandets HK hatt 2 møter hvor vi har blitt enige om :

1. NM -småhunder vil i år bli arrangert av Vestlandets HK den 01.02.12.2007

2. Standkvarter vil bli hotel Sverre som ligger i Sandnes sentrum (har klart å få til særdeles god avtale med hotelet )

3. Påmeldavgift blir som ved de siste NM :   1200 kr

4. Arbeid med dommere til prøven er lagt på Ole Erlends brede skuldre (mrk : frivillig !! )

5. Arbeid med terreng er allerede godt i gang

6. Prøveleder vil bli Sven Olav Yndestad  og  NKKrep .  Kjell P.Thue

Videre oppdateringer vil fortløpende settes inn !!

Prøverterrengene som vil bli brukt vil ligge i en avstand fra standkvarteret mellom 25 min og ca 1.5 time . Sannsynligheten for at det vil bli barmark må ligge et sted mellom 80 og 90%. Det er bra med både hare og rådyr i alle terrengene som blir brukt . Jevnt over er det en bra viltbestand her hos oss, og premieprosenten har vært meget høy de siste 5-6 åra, men minuset her borte for endel bikkjer er at det er sauegjerder som kan gjøre det vanskelig for enkelte hunder å forsere . Derfor blir min oppfordring til de av dere som har hunder som ikke er vant med gjerder  : begynn allerede nå å trene hunden din til å forsere disse .Har selv hatt støvere på besøk her borte som aldri har sett gjerder i marka og etter få dager har de klart denne oppgaven med forsering med glans .

 03.09.07

Møte nr 3 ble avholdt i går ved hotel Sverre og tilstede var Faruk Mujanic- Ole.E.Sandsmark - Trond Selvikvåg - Hans K.Bruun og Kjell P.Thue.På dette møtet ble det konstatert at på dommersiden (Sandsmark) ser det meget bra ut og vi regner med å få 50% av dommerne fra egen klubb , og når det gjelder terreng (Thue og Selvikvåg) så dukker det opp endel nye som vi må ut for å teste før endelig avgjørelse om bruk blir tatt .Faruk (innkvartering og sponsor) har fått til en meget god avtale med hotel Sverre som blir standkvarter for prøven , og slik det ser ut pr.i dag vil full pakke komme på i underkant av 1000 kr pr hode .Dette inkluderer 2 overnattinger i dobbeltrom + 2 frokoster + 2 nistepakker m/termoskaffe + 1 varmt måltid tidlig fredag kveld + jegermiddag lørdag kveld + noe å bite i etter ankomst fra terreng søndag ettermiddag .Annonse ang. NM er sendt Jellum og blir å finne i Harehunden i god tid før arrangementet .Har personlig vært i endel av terrengene vi skal bruke under prøven og det ser lovende ut med både rådyr og hare .

01.10.07

Er litt sent ute med referat fra møte nr.4 som NM komiteen avholdt den 01 oktober ved hotel Sverre, Sandnes.Her ble det konstatert at når det gjelder sponsorsiden så går det i riktig retning og flere avtaler er vel i havn og andre kommer etter hvert . Noen av de ,,nye,, terrengene er blitt besøkt av folk med både støvere og småhunder og det har vært positive tilbakemeldinger fra alle terrengene. Som representant fra NHKF under prøven stiller Gunnar Kristiansen (Aust Agder HK). Neste møte blir den 5 sept .

 

All videre henvendelse ang. NM bes rettet til nevnte komite ved Trond
Selvikvåg 91584284
trond.selvikvaag@kluge.no eller Faruk Mujanic 90981751 .
farukm8@hotmail.com


 
Antall besøkende: 5411397 - Online: 31 - Sist oppdatert: 19.11.2020 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem